Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i łatwy sposób na ciepłe i pożywne śniadanie idealne również na inne okazje ładnie prezentuje się na stole
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Jajka rozbij oddziel żółtka od białek.Bialka ubij na sztywno ze szczyptą soli . Piekarnik rozgrzej do 180 st przygotuj blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia . Łyżką nakładaj białka na papier tworząc kopczyk w środku zrób małe zagłębienie delikatnie połóż żółtko .Zapiekaj około 15 minut kromki podgrzej w tosterze lub po 3 minuty w piekarniku żeby były chrupiące na kromkach ułóż szpinak połóż jajko możesz posypać solą i pieprzem.Podaeaj na ciepło.