Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i łatwy sposób na ciepłe i pożywne śniadanie idealne również na inne okazje ładnie prezentuje się na stole
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326529
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16914
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326529
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16914
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Składniki
Jajka rozbij oddziel żółtka od białek.Bialka ubij na sztywno ze szczyptą soli . Piekarnik rozgrzej do 180 st przygotuj blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia . Łyżką nakładaj białka na papier tworząc kopczyk w środku zrób małe zagłębienie delikatnie połóż żółtko .Zapiekaj około 15 minut kromki podgrzej w tosterze lub po 3 minuty w piekarniku żeby były chrupiące na kromkach ułóż szpinak połóż jajko możesz posypać solą i pieprzem.Podaeaj na ciepło.