Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka przepięknie faszerowane i do tego bardzo pyszniutkie
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19799
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1694
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19799
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1694
Składniki
Jajka gotujemy,studzimy,przekrajamy na pół i wyciągamy żółtka. Pieczarki i cebulke kroimy drobniutko i podsmażamy Wszystko razem mieszamy z żółtkami,majonezem przyprawami i ostudzoną cebulką i pieczarkami. Na talerz kładziemy sałatę i wykładamy połówki jaj i uzupełniamy wcześniej przygotowanym farszem . Każdą połówkę z farszem posmaruj odrobiną majonezu i posyp drobno pokrojoną kolorową papryką i szczypiorem