Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
propozycja na kolację lub przekąska dla gości
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3804
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1317
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3804
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1317
Składniki
1. jajka ugotować na twardo (mój niezawodny sposób: zagotować wodę, do gotującej włożyć delikatnie jajka, gotować 5 min, wyłączyć gaz, pozostawić w gorącej wodzie 10 min, odcedzić, zalać zimną wodą), ostudzić, obrać, przekroić, wyjąć żółtka, 2. wędlinę i ogórka drobniutko pokroić, żółtka rozgnieść widelcem, dodać wędlinę, ogórka i tarty ser, dodać majonez, do smaku dodać ketchup i musztardę, doprawić solą i pieprzem, dodać ew, natkę pietruszki, 3. jajka nadziewać farszem, smacznego