Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
propozycja na kolację lub przekąska dla gości
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 738
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1021
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2047
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 738
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1021
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2047
Składniki
1. jajka ugotować na twardo (mój niezawodny sposób: zagotować wodę, do gotującej włożyć delikatnie jajka, gotować 5 min, wyłączyć gaz, pozostawić w gorącej wodzie 10 min, odcedzić, zalać zimną wodą), ostudzić, obrać, przekroić, wyjąć żółtka, 2. wędlinę i ogórka drobniutko pokroić, żółtka rozgnieść widelcem, dodać wędlinę, ogórka i tarty ser, dodać majonez, do smaku dodać ketchup i musztardę, doprawić solą i pieprzem, dodać ew, natkę pietruszki, 3. jajka nadziewać farszem, smacznego