Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
propozycja na kolację lub przekąska dla gości
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1797
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8802
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3159
Polecam.
Odsłon: 1975
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1797
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8802
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3159
Polecam.
Odsłon: 1975
Składniki
1. jajka ugotować na twardo (mój niezawodny sposób: zagotować wodę, do gotującej włożyć delikatnie jajka, gotować 5 min, wyłączyć gaz, pozostawić w gorącej wodzie 10 min, odcedzić, zalać zimną wodą), ostudzić, obrać, przekroić, wyjąć żółtka, 2. wędlinę i ogórka drobniutko pokroić, żółtka rozgnieść widelcem, dodać wędlinę, ogórka i tarty ser, dodać majonez, do smaku dodać ketchup i musztardę, doprawić solą i pieprzem, dodać ew, natkę pietruszki, 3. jajka nadziewać farszem, smacznego