Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane

Jajka faszerowane

Autor:

Przepisów i artykułów: 35 Ocena: 104

Dodano:

Odsłon: 684

Proste i smaczne

Składniki

  • Jajka
  • Szynka
  • Szczypiorek
  • Majonez
  • Sól
  • Pieprz
5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Jajka faszerowane

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo. Przekroić na pół. Żółtka wyjąć i przełożyć do miski. Dodać pokrojoną szynkę, szczypiorek, majonez. Doprawić solą i pieprzem. Masę dokładnie wymieszać i nafaszerować jajka.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń