Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9818
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2453
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1606
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 584
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3744
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9818
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2453
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1606
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 584
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3744
Składniki
Jajka kurze ugotować na twardo (10 minut).
Na cztery minuty przed końcem gotowania włożyć jajka przepiórcze.
Następnie zalać zimną wodą,ostudzić.
Natkę umyć.
Jajka obrać.
Przepiórcze pokroić w plasterki,kurze przekroić wzdłuż na połówki i ostrożnie wyjąć żółtko.
Żółtka z czterech jajek utrzeć z musztardą.
Pstrąga rozgnieść widelcem i wymieszać z sokiem z cytryny lub octem winnym.
Do pasty rybnej dodać resztę żółtek i przecier pomidorowy,utrzeć razem na gładką masę.
Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Napełnić masą połówki jajek.
Udekorować natką i plasterkami jajek przepiórczych.