Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231742
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4954
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36332
            
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231742
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4954
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36332
        
        Składniki
Jajka kurze ugotować na twardo (10 minut).
Na cztery minuty przed końcem gotowania włożyć jajka przepiórcze.
Następnie zalać zimną wodą,ostudzić.
Natkę umyć.
Jajka obrać.
Przepiórcze pokroić w plasterki,kurze przekroić wzdłuż na połówki i ostrożnie wyjąć żółtko.
Żółtka z czterech jajek utrzeć z musztardą.
Pstrąga rozgnieść widelcem i wymieszać z sokiem z cytryny lub octem winnym.
Do pasty rybnej dodać resztę żółtek i przecier pomidorowy,utrzeć razem na gładką masę.
Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Napełnić masą połówki jajek.
Udekorować natką i plasterkami jajek przepiórczych.