Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane awokado, papryką czerwoną, pomidorem oraz cebulą czerwoną.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11842
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 107
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8473
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155309
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1153
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11842
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 107
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8473
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155309
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1153
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo. 2. Drobno siekamy paprykę, cebulę czerwoną, pietruszkę oraz pomidora. 3. Wkładamy do miseczki awokado, rozgniatamy widelcem i dodajemy soku z cytryny. 4. Ostudzone i obrane ze skorupki jajka dzielimy na połowę i wydrążamy z nich żółtko i odkładamy do miseczki z awokado. 5. Dodajemy pozostałe składniki: paprykę, cebulę, pietruszkę oraz pomidora. 6. Wszystko dokładnie mieszamy ze sobą i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. 7. Jajka układamy na talerzyku i dekorujemy według uznania