Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane awokado, papryką czerwoną, pomidorem oraz cebulą czerwoną.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11864
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16118
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5114
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11864
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16118
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5114
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo. 2. Drobno siekamy paprykę, cebulę czerwoną, pietruszkę oraz pomidora. 3. Wkładamy do miseczki awokado, rozgniatamy widelcem i dodajemy soku z cytryny. 4. Ostudzone i obrane ze skorupki jajka dzielimy na połowę i wydrążamy z nich żółtko i odkładamy do miseczki z awokado. 5. Dodajemy pozostałe składniki: paprykę, cebulę, pietruszkę oraz pomidora. 6. Wszystko dokładnie mieszamy ze sobą i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. 7. Jajka układamy na talerzyku i dekorujemy według uznania