Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane awokado, papryką czerwoną, pomidorem oraz cebulą czerwoną.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 118
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1223
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 207
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 118
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1223
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 207
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo. 2. Drobno siekamy paprykę, cebulę czerwoną, pietruszkę oraz pomidora. 3. Wkładamy do miseczki awokado, rozgniatamy widelcem i dodajemy soku z cytryny. 4. Ostudzone i obrane ze skorupki jajka dzielimy na połowę i wydrążamy z nich żółtko i odkładamy do miseczki z awokado. 5. Dodajemy pozostałe składniki: paprykę, cebulę, pietruszkę oraz pomidora. 6. Wszystko dokładnie mieszamy ze sobą i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. 7. Jajka układamy na talerzyku i dekorujemy według uznania