Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałabym zaproponować przepis na proste i smaczne jajka faszerowane z farszem zielonym.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6994
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30511
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29244
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6994
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30511
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29244
Składniki
Jajka gotuję na twardo, wystudzone obieram i przekrawam wzdłuż na pół.
Do miseczki przekładam odsączony groszek, żółtka z przekrojonych jajek, ziemniaki, majonez, doprawia solą, pieprzem i całość rozdrabniam blenderem na jednolitą masę. Jeżeli nie mamy blendera składniki farszu możemy rozetrzeć widelcem.
Tak przygotowany farsz nakładam na białko z jajek, farsz możemy nałożyć łyżeczką lub przełożyć do rękawa cukierniczego i nałożyć na białka.