Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałabym zaproponować przepis na proste i smaczne jajka faszerowane z farszem zielonym.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3739
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2077
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5523
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5541
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3739
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2077
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5523
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5541
Składniki
Jajka gotuję na twardo, wystudzone obieram i przekrawam wzdłuż na pół.
Do miseczki przekładam odsączony groszek, żółtka z przekrojonych jajek, ziemniaki, majonez, doprawia solą, pieprzem i całość rozdrabniam blenderem na jednolitą masę. Jeżeli nie mamy blendera składniki farszu możemy rozetrzeć widelcem.
Tak przygotowany farsz nakładam na białko z jajek, farsz możemy nałożyć łyżeczką lub przełożyć do rękawa cukierniczego i nałożyć na białka.