Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 733
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1021
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2046
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 733
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1021
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2046
Składniki
Jajka ugotować na twardo (10 minut),ostudzić,obrać,przekroić wzdłuż na połówki,wyjąć żółtka.
Cebulkę i ogórek obrać,drobno pokroić,rzodkiewkę umyć i też drobno pokroić.
Włożyć do miseczki (łyżeczkę rzodkiewek zostawić do ozdoby),dodać żółtka,majonez,sól,utrzeć razem.Masą wypełnić białka,ułożyć na półmisku,posypać rzodkiewką.