Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1329
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1329
Składniki
Jajka ugotować na twardo (10 minut),ostudzić,obrać,przekroić wzdłuż na połówki,wyjąć żółtka.
Cebulkę i ogórek obrać,drobno pokroić,rzodkiewkę umyć i też drobno pokroić.
Włożyć do miseczki (łyżeczkę rzodkiewek zostawić do ozdoby),dodać żółtka,majonez,sól,utrzeć razem.Masą wypełnić białka,ułożyć na półmisku,posypać rzodkiewką.