Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe przekąski w sam raz na przyjęcie.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 843
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5807
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9623
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 287
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 843
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5807
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9623
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 287
Składniki
Jajka przekrawamy na pół, wyjmujemy żółtka.
Żółtka umieszczamy w misce, dodajemy osączonego z zalewy tuńczyka, kukurydzę i majonez. Dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Otrzymaną masą napełniamy połówki jajek.
Oliwki kroimy w plasterki, układamy na połówkach jajek naprzemiennie.
Ogórek kroimy w plasterki, które następnie dzielimy na cztery części. Układamy na jajkach (skrzydełka).
Na środku półmiska umieszczamy kiełki. Ozdabiamy cząstkami pomidora, ogórkiem i oliwkami.