Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe przekąski w sam raz na przyjęcie.
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3448
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1165
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4172
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 352
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3448
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1165
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4172
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 352
Składniki
Jajka przekrawamy na pół, wyjmujemy żółtka.
Żółtka umieszczamy w misce, dodajemy osączonego z zalewy tuńczyka, kukurydzę i majonez. Dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Otrzymaną masą napełniamy połówki jajek.
Oliwki kroimy w plasterki, układamy na połówkach jajek naprzemiennie.
Ogórek kroimy w plasterki, które następnie dzielimy na cztery części. Układamy na jajkach (skrzydełka).
Na środku półmiska umieszczamy kiełki. Ozdabiamy cząstkami pomidora, ogórkiem i oliwkami.