Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe przekąski w sam raz na przyjęcie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1239
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 509
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1330
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1239
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 509
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1330
Składniki
Jajka przekrawamy na pół, wyjmujemy żółtka.
Żółtka umieszczamy w misce, dodajemy osączonego z zalewy tuńczyka, kukurydzę i majonez. Dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Otrzymaną masą napełniamy połówki jajek.
Oliwki kroimy w plasterki, układamy na połówkach jajek naprzemiennie.
Ogórek kroimy w plasterki, które następnie dzielimy na cztery części. Układamy na jajkach (skrzydełka).
Na środku półmiska umieszczamy kiełki. Ozdabiamy cząstkami pomidora, ogórkiem i oliwkami.