Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 85 Ocena: 327
Dodano: 18.01.2021
Odsłon: 11326
5-6 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Jajka przekrawamy na pół, wyjmujemy żółtka.
Żółtka umieszczamy w misce, dodajemy osączonego z zalewy tuńczyka, kukurydzę i majonez. Dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Otrzymaną masą napełniamy połówki jajek.
Oliwki kroimy w plasterki, układamy na połówkach jajek naprzemiennie.
Ogórek kroimy w plasterki, które następnie dzielimy na cztery części. Układamy na jajkach (skrzydełka).
Na środku półmiska umieszczamy kiełki. Ozdabiamy cząstkami pomidora, ogórkiem i oliwkami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Dariusz-D 18 styczniaZgłoś do usunięcia
Wow!Pełny profesjonalizm :')
1 Kto głosował? | Odpowiedz