Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sposób faszerowania jajek jest bardzo smakowity. Pieczarki są delikatne w smaku a por nadaje wyrazistości . Kolejna wyjątkowa odsłona nadzianych jaj. Na moim wielkanocnym stole znajdą się na pewno zarówno te jajka jak i również faszerowane makrelą (przepis znajduje się na końcu )
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 66
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 50
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 541
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 743
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 66
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 50
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 541
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 743
Składniki
Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo . Obrane kroimy na połówki. Żółtka wyjmujemy i przekładamy do miski. Pieczarki obieramy , kroimy w paski , delikatnie solimy i podsmażamy na rozgrzanym oleju. Pora obieramy i kroimy w małą kosteczkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą . Masą faszerujemy jajka i posypujemy szczypiorkiem. Smacznego!