Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sposób faszerowania jajek jest bardzo smakowity. Pieczarki są delikatne w smaku a por nadaje wyrazistości . Kolejna wyjątkowa odsłona nadzianych jaj. Na moim wielkanocnym stole znajdą się na pewno zarówno te jajka jak i również faszerowane makrelą (przepis znajduje się na końcu )
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 998
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4624
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1269
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 998
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4624
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1269
Składniki
Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo . Obrane kroimy na połówki. Żółtka wyjmujemy i przekładamy do miski. Pieczarki obieramy , kroimy w paski , delikatnie solimy i podsmażamy na rozgrzanym oleju. Pora obieramy i kroimy w małą kosteczkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą . Masą faszerujemy jajka i posypujemy szczypiorkiem. Smacznego!