Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sposób faszerowania jajek jest bardzo smakowity. Pieczarki są delikatne w smaku a por nadaje wyrazistości . Kolejna wyjątkowa odsłona nadzianych jaj. Na moim wielkanocnym stole znajdą się na pewno zarówno te jajka jak i również faszerowane makrelą (przepis znajduje się na końcu )
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19001
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20001
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19001
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20001
Składniki
Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo . Obrane kroimy na połówki. Żółtka wyjmujemy i przekładamy do miski. Pieczarki obieramy , kroimy w paski , delikatnie solimy i podsmażamy na rozgrzanym oleju. Pora obieramy i kroimy w małą kosteczkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą . Masą faszerujemy jajka i posypujemy szczypiorkiem. Smacznego!