Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane pieczarkami
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9633
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9633
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Składniki
Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć na oleju, następnie drobno posiekać. Jajka ugotować na twardo. Po przestudzeniu obrać i przekroić na pół. Żółtka ostrożnie wyjąć i przełożyć do miski, rozdrobnić widelcem, dodać do nich posiekane pieczarki, pietruszkę, majonez, doprawić solą, pieprzem i wymieszać. Przygotowanym farszem wypełnić połówki jajek.