Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane pieczarkami
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 398
Miłośnikom słodyczy trudno jest powstrzymać się od ich podjadania. Jeśli musi...
Odsłon: 7296
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 597
Pulpeciki z mięsem z rosołu, to idealne połączenie smaku i filozofii nie marn...
Odsłon: 156
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 398
Miłośnikom słodyczy trudno jest powstrzymać się od ich podjadania. Jeśli musi...
Odsłon: 7296
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 597
Pulpeciki z mięsem z rosołu, to idealne połączenie smaku i filozofii nie marn...
Odsłon: 156
Składniki
Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć na oleju, następnie drobno posiekać. Jajka ugotować na twardo. Po przestudzeniu obrać i przekroić na pół. Żółtka ostrożnie wyjąć i przełożyć do miski, rozdrobnić widelcem, dodać do nich posiekane pieczarki, pietruszkę, majonez, doprawić solą, pieprzem i wymieszać. Przygotowanym farszem wypełnić połówki jajek.