Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane pieczarkami
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 476
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 202
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 476
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 202
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć na oleju, następnie drobno posiekać. Jajka ugotować na twardo. Po przestudzeniu obrać i przekroić na pół. Żółtka ostrożnie wyjąć i przełożyć do miski, rozdrobnić widelcem, dodać do nich posiekane pieczarki, pietruszkę, majonez, doprawić solą, pieprzem i wymieszać. Przygotowanym farszem wypełnić połówki jajek.