Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka faszerowane pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 58 Ocena: 431

Dodano:

Odsłon: 380

Jajka faszerowane pieczarkami

Składniki

  • 4 jajka
  • 200g pieczarek
  • 1 łyżka majonezu
  • Posiekana natka pietruszki (ok 1 łyżeczka)
  • Sól, pieprz
  • Olej do smażenia
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć na oleju, następnie drobno posiekać.
    Jajka ugotować na twardo. Po przestudzeniu obrać i przekroić na pół.
    Żółtka ostrożnie wyjąć i przełożyć do miski, rozdrobnić widelcem, dodać do nich posiekane pieczarki, pietruszkę, majonez, doprawić solą, pieprzem i wymieszać.
    Przygotowanym farszem wypełnić połówki jajek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń