Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na jajka faszerowane z ciekawym farszem.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5013
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13543
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5872
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7635
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5013
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13543
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5872
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7635
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, smażymy na maśle na złoty kolor do całości dokładamy pieczarki starte na tarce o dużych oczkach i smażymy do odparowania wody, studzimy .
Jajka kroimy wzdłuż na pół tak by nie uszkodzić białka . Żółtka wyjmujemy i kruszymy do zimnych pieczarek , dokładamy majonez oraz szczypiorek , doprawiamy do smaku . Całość dokładanie mieszamy .
Gdy farsz mamy gotowy to nakładamy na jajka , przed podaniem schładzamy .
Jajka możemy posypać rzeżuchą lub pokrojonym szczypiorkiem .