Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na jajka faszerowane z ciekawym farszem.
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8589
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17428
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 559
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 86
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 212
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8589
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17428
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 559
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 86
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 212
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, smażymy na maśle na złoty kolor do całości dokładamy pieczarki starte na tarce o dużych oczkach i smażymy do odparowania wody, studzimy .
Jajka kroimy wzdłuż na pół tak by nie uszkodzić białka . Żółtka wyjmujemy i kruszymy do zimnych pieczarek , dokładamy majonez oraz szczypiorek , doprawiamy do smaku . Całość dokładanie mieszamy .
Gdy farsz mamy gotowy to nakładamy na jajka , przed podaniem schładzamy .
Jajka możemy posypać rzeżuchą lub pokrojonym szczypiorkiem .