Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na jajka faszerowane z ciekawym farszem.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2139
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 136
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2139
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 136
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, smażymy na maśle na złoty kolor do całości dokładamy pieczarki starte na tarce o dużych oczkach i smażymy do odparowania wody, studzimy .
Jajka kroimy wzdłuż na pół tak by nie uszkodzić białka . Żółtka wyjmujemy i kruszymy do zimnych pieczarek , dokładamy majonez oraz szczypiorek , doprawiamy do smaku . Całość dokładanie mieszamy .
Gdy farsz mamy gotowy to nakładamy na jajka , przed podaniem schładzamy .
Jajka możemy posypać rzeżuchą lub pokrojonym szczypiorkiem .