Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na jajka faszerowane z ciekawym farszem.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1041
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 144
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4214
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1041
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 144
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4214
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, smażymy na maśle na złoty kolor do całości dokładamy pieczarki starte na tarce o dużych oczkach i smażymy do odparowania wody, studzimy .
Jajka kroimy wzdłuż na pół tak by nie uszkodzić białka . Żółtka wyjmujemy i kruszymy do zimnych pieczarek , dokładamy majonez oraz szczypiorek , doprawiamy do smaku . Całość dokładanie mieszamy .
Gdy farsz mamy gotowy to nakładamy na jajka , przed podaniem schładzamy .
Jajka możemy posypać rzeżuchą lub pokrojonym szczypiorkiem .