Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe urozmaicenie dla tradycyjnego świątecznego śniadania. Są tak pyszne i na tyle łatwe do przygotowania, że można przyrządzać je nie tylko przy okazji święta :)
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1106
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 444
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1106
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 444
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przekroić na pół. Rzodkiewkę umyć i drobno posiekać. Wymieszać twaróg, pokrojoną rzeżuchę, musztardę, rzodkiewkę, przeciśnięty przez praskę czosnek, doprawić do smaku. Jajka smarować pastą, ułożyć na półmisku, udekorować rzodkiewką i rzeżuchą.