Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe urozmaicenie dla tradycyjnego świątecznego śniadania. Są tak pyszne i na tyle łatwe do przygotowania, że można przyrządzać je nie tylko przy okazji święta :)
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 989
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 38
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1310
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 283
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6217
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 989
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 38
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1310
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 283
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6217
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przekroić na pół. Rzodkiewkę umyć i drobno posiekać. Wymieszać twaróg, pokrojoną rzeżuchę, musztardę, rzodkiewkę, przeciśnięty przez praskę czosnek, doprawić do smaku. Jajka smarować pastą, ułożyć na półmisku, udekorować rzodkiewką i rzeżuchą.