Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska nie tylko na święta ,bardzo polecam miłośnikom śledzi:)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6993
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30506
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29241
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6993
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30506
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29241
Składniki
Ugotowane jajka przepołowić,wyjąć żółtka i rozgnieść z majonezem widelcem. Wymoczonego śledzia bardzo drobno pokroić,zostawić troszkę do dekoracji. Dodać do żółtek oraz szczypiorek i przyprawy. Dokładnie wymieszać i nakładać do białek. Udekorować i gotowe. Smacznego życzę!