Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie, nie -skorupek nie wyrzucamy:) Zabłyśniesz oryginalnością.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 241
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 35
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 49
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 119
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16980
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 344
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 241
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 35
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 49
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 119
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16980
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 344
Składniki
Jajka dokładnie umyć i ugotować. Przekroić je ostrym nożem razem ze skorupką.
Łyżeczką wybrać zawartość, starając się nie zniszczyć skorupek.
Drobno posiekać jajka, cebulkę, natkę. Wymieszać, doprawić do smaku solą oraz pieprzem (ewentualnie innymi przyprawami). Dodać śmietanę - będzie spoiwem całości.
Farszem napełnić połówki skorupek. Na płaski talerz wysypać sporo tartej bułki, obtaczać jajka i smażyć je na złoty kolor.