Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie, nie -skorupek nie wyrzucamy:) Zabłyśniesz oryginalnością.
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 15012
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 152
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 85
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 15012
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 152
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 85
Składniki
Jajka dokładnie umyć i ugotować. Przekroić je ostrym nożem razem ze skorupką.
Łyżeczką wybrać zawartość, starając się nie zniszczyć skorupek.
Drobno posiekać jajka, cebulkę, natkę. Wymieszać, doprawić do smaku solą oraz pieprzem (ewentualnie innymi przyprawami). Dodać śmietanę - będzie spoiwem całości.
Farszem napełnić połówki skorupek. Na płaski talerz wysypać sporo tartej bułki, obtaczać jajka i smażyć je na złoty kolor.