Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie, nie -skorupek nie wyrzucamy:) Zabłyśniesz oryginalnością.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17669
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1783
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15335
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5608
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9068
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17669
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1783
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15335
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5608
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9068
Składniki
Jajka dokładnie umyć i ugotować. Przekroić je ostrym nożem razem ze skorupką.
Łyżeczką wybrać zawartość, starając się nie zniszczyć skorupek.
Drobno posiekać jajka, cebulkę, natkę. Wymieszać, doprawić do smaku solą oraz pieprzem (ewentualnie innymi przyprawami). Dodać śmietanę - będzie spoiwem całości.
Farszem napełnić połówki skorupek. Na płaski talerz wysypać sporo tartej bułki, obtaczać jajka i smażyć je na złoty kolor.