Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z jajek można przygotować potrawy na wiele sposobów. Jedną z najpopularniejszych są jajka faszerowane. Dodatek kolorowego makaronu nieco urozmaici to danie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1284
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 269
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1284
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 269
Składniki
Jajka dzielimy na pół, wyjmujemy żółtka.
Żółtka ucieramy z majonezem i chrzanem. Dodajemy koperek. Doprawiamy solą i pieprzem.
Otrzymaną masą napełniamy połówki jajek. Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Nabijamy na wykałaczki i wbijamy w połówki jajek. Ozdabiamy koperkiem.