Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zawsze znikają w mig,świetne na domową imprezkę,święta czy sylwestra
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30894
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3625
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30894
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3625
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Składniki
Ugotuj jajka na twardo.Przekrój na pół i przełóż żółtka do salaterki.Pokrój cebulę w kostkę i zeszklij na złoto na maśle.Zrób to samo z pieczarkami.Zostaw dwie sztuki do dekoracji.Przełóż jajka i pieczarki do salaterki z ugotowanymi żółtkami zmiksuj wszystko dodaj majonez i przyprawy do smaku.Powstałym farszem wypełnij połówki jajek.Smacznego