Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka faszerowane z pieczarkami

jajka faszerowane z pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 42 Ocena: 650

Dodano:

Odsłon: 903

zawsze znikają w mig,świetne na domową imprezkę,święta czy sylwestra

Składniki

  • 10 jajek
  • 25 dag pieczarek
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka masła
  • 1średnia cebula
  • szczypta soli i pieprzu
5-6 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
jajka faszerowane z pieczarkami

Przygotowanie

  1. Ugotuj jajka na twardo.Przekrój na pół i przełóż żółtka do salaterki.Pokrój cebulę w kostkę i zeszklij na złoto na maśle.Zrób to samo z pieczarkami.Zostaw dwie sztuki do dekoracji.Przełóż jajka i pieczarki do salaterki z ugotowanymi żółtkami zmiksuj wszystko dodaj majonez i przyprawy do smaku.Powstałym farszem wypełnij połówki jajek.Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń