Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowo,pysznie,zielono. Rzeżuchę wysiewam nie tylko na Wielkanoc.Jest bardzo zdrowa i można się nią poratować zwłaszcza zimą.U mnie rośnie na kuchennym oknie przez prawie cały rok.:)
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 732
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 351
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4955
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 116
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 732
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 351
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4955
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 116
Składniki
Jajka ugotować na twardo,obrać,przeciąć na pół i usunąć żółtka. Awokado umyć,wydrążyć miąższ,dodać sok z cytryny i rozgnieść w miseczce razem z żółtkami. Ogórka i rzeżuchę posiekać drobno (trochę rzeżuchy zostawić do położenia na wierzchu jajek) i dodać do masy z żółtek i awokado razem z jogurtem.Wymieszać wszystko,doprawić pieprzem i solą,wypełnić masą białka jajek i położyć na wierzch kiełki rzeżuchy,smacznego:)