Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowo,pysznie,zielono. Rzeżuchę wysiewam nie tylko na Wielkanoc.Jest bardzo zdrowa i można się nią poratować zwłaszcza zimą.U mnie rośnie na kuchennym oknie przez prawie cały rok.:)
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 941
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 72
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 436
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 150
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 941
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 72
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 436
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 150
Składniki
Jajka ugotować na twardo,obrać,przeciąć na pół i usunąć żółtka. Awokado umyć,wydrążyć miąższ,dodać sok z cytryny i rozgnieść w miseczce razem z żółtkami. Ogórka i rzeżuchę posiekać drobno (trochę rzeżuchy zostawić do położenia na wierzchu jajek) i dodać do masy z żółtek i awokado razem z jogurtem.Wymieszać wszystko,doprawić pieprzem i solą,wypełnić masą białka jajek i położyć na wierzch kiełki rzeżuchy,smacznego:)