Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1608
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232023
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1608
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232023
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Składniki
Makrelę pozbawiamy ości i dzielimy na małe kawałki. Jajka obieramy, przekrawamy na pół - żółtka dodajemy do ryby. Dorzucamy koperek, jogurt i przyprawiamy do smaku. Całość dokładnie ucieramy blenderem.
Połówki jajek napełniamy powstała pastą, dekorujemy koperkiem