Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8217
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 437
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8217
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 437
Składniki
Makrelę pozbawiamy ości i dzielimy na małe kawałki. Jajka obieramy, przekrawamy na pół - żółtka dodajemy do ryby. Dorzucamy koperek, jogurt i przyprawiamy do smaku. Całość dokładnie ucieramy blenderem.
Połówki jajek napełniamy powstała pastą, dekorujemy koperkiem