Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 348
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 389
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 375
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 311
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 348
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 389
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 375
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 311
Składniki
Makrelę pozbawiamy ości i dzielimy na małe kawałki. Jajka obieramy, przekrawamy na pół - żółtka dodajemy do ryby. Dorzucamy koperek, jogurt i przyprawiamy do smaku. Całość dokładnie ucieramy blenderem.
Połówki jajek napełniamy powstała pastą, dekorujemy koperkiem