Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka marynowane w burakach z zielonym majonezem.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1100
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1100
Składniki
Chcąc podać jaja na stół, należy je przygotować dzień wcześniej. Buraki i cebulę pokroić w plastry. Włożyć do garnka. Dodać przyprawy, wodę i ocet. Zagotować kilka minut. Wystudzić. Włożyć do garnka ugotowane jaja na twardo. Włożyć do lodówki. Marynować kilka godzin. U mnie dobę. Wymieszać majonez z pudrem ze szpinaku lub chlorellę. Włożyć do szprycy i dekorować. Posypać rzeżuchą.