Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można kogoś troszkę zaskoczyć takim jajem ;-p
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 209
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1186
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1234
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 209
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1186
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1234
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13352
Składniki
Zagotować sos sojowy z papryką i cukrem
Włożyć obrane jajka , wlać wódkę przykryć i gotować ok. 10 min.
Podawać przybrane majonezem i posypane szczypiorkiem lub używać do dekoracji półmisków z wędlinami , jajka mają śliczny brązowy kolor i słono ostry smak.