Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam jajka z nadzieniem pieczarkowym z dodatkiem ugotowanego żółtka. Smaczna przekąska podczas imprez karnawałowych, na świąteczne śniadanie i nie tylko.
garnek, nóż , miska, łyżka, patelnia,
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8442
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6833
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4667
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327244
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8442
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6833
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4667
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327244
Składniki
Jajka ugotować na twardo ze szczyptą soli , po ugotowaniu zalać zimną wodą. Zdjąć łupinki, przekroić na połówki. Żółtka wyjąc do osobnej miseczki, rozgnieść widelcem. Farsz ; Pieczarki oczyścić zetrzeć na tarce ( grube oczka ) cebule pokroić w drobną kostkę zeszklić na oleju dodać starte pieczarki dodać pieprzu soli do smaku. Podusić około 10 - 15 min. Pieczarki połączyć z żółtkami i takim farszem napełniać połówki ugotowanych jajek. Smacznego.
Przygotowany farsz i jajka do nadziania.