Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam jajka z nadzieniem pieczarkowym z dodatkiem ugotowanego żółtka. Smaczna przekąska podczas imprez karnawałowych, na świąteczne śniadanie i nie tylko.
garnek, nóż , miska, łyżka, patelnia,
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12540
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1321
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39456
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12540
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1321
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39456
Składniki
Jajka ugotować na twardo ze szczyptą soli , po ugotowaniu zalać zimną wodą. Zdjąć łupinki, przekroić na połówki. Żółtka wyjąc do osobnej miseczki, rozgnieść widelcem. Farsz ; Pieczarki oczyścić zetrzeć na tarce ( grube oczka ) cebule pokroić w drobną kostkę zeszklić na oleju dodać starte pieczarki dodać pieprzu soli do smaku. Podusić około 10 - 15 min. Pieczarki połączyć z żółtkami i takim farszem napełniać połówki ugotowanych jajek. Smacznego.
Przygotowany farsz i jajka do nadziania.