Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8343
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 479
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8343
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 479
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać,przekroić wzdłuż na pół,wyjąć żółtka.
Cebulę obrać posiekać razem z grzybami i podsmażyć na rozgrzanym oleju,następnie dodać śmietanę,przyprawić solą i pieprzem,wymieszać,ostudzić.
Napełnić masą połówki jajek.
Przygotować sos:żółtka utrzeć z musztardą,dodać śmietanę,odrobinę soku cytrynowego lub octu winnego,przyprawić solą i pieprzem.
Jajka ułożyć na półmisku,polać sosem i posypać koperkiem.