Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka nadziewane sosem ravigotte

Jajka nadziewane sosem ravigotte

Autor:

Przepisów i artykułów: 2539 Ocena: 18907

Dodano:

Odsłon: 424

Sposób na smaczne jajka.
Reklama
Reklama
Jajka nadziewane sosem ravigotte

Przygotowanie

  1. Sposób przygotowania:
    Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić. Szpinak opłukać, ugotować, odcedzić i przetrzeć przez sito. Szpinak mrożony przysmażyć na wolnym ogniu i odparować. Następnie wymieszać z majonezem i resztą składników. Przyprawić do smaku i podawać na wcześniej przygotowanych jajkach.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń