Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na ząb, na kolację lub dla niespodziewanych gości...
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30438
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2256
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30438
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2256
Składniki
Jajka gotujemy. Kroimy w ćwiartki, pomidor też w ćwiartki.
Szynkę roimy w drobną kosteczkę lub paseczki, ogórki tak samo, łączymy z majonezem, doprawiamy solą, pieprzem.
Na półmisku układamy jaja, pomidory. Polewamy sosem. Na wierzch posypujemy papryka w proszku, półplasterkami rzodkiewki i szczypiorkiem. ( na kolorowo) :-)
Co do dekoracji potraw.... to niektórzy robią to naprawdę z pomysłem, zaskakująco ładnie :)