Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja - kcal 80 kcal
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7826
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3024
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7826
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3024
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Jajka obrać, przekroić je na połówki, wyjąć żółtka. Farsz różowy: Twarożek wymieszać z łyżeczką chrzanu, żurawiną, mieloną papryką. Włożyć do szprycki i napełnić nim kilka połówek jajek. Udekorować całymi kulkami żurawiny i listkami pietruszki. Farsz białozielony: Bryndzę dobrze wymieszać z posiekaną natką, szczypiorkiem, majonezem. Doprawić solą. Napełnić farszem kilka połówek jajek, udekorować plasterkami kiwi oraz szczypiorkiem. Farsz żółty: Żółtka z jajek utrzeć ze śmietaną, musztardą, rozgniecionym czosnkiem, szafranem. Doprawić solą. Napełnić pozostałe połówki jajek, ozdobić oliwkami.