Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 847
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5820
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9642
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 847
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5820
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9642
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek, przekroić wzdłuż na połowę. Żółtka wyjąć. Jedno żółtko odłożyć, pozostałe rozetrzeć, dodać śmietanę i musztardę. Ucierać na gładką masę. Dodać posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Pastą jajeczną wypełnieć połówki białek, złożyć je po dwie. Pomidory umyć, ściąć wierzchy i wydrążyć miąższ. Do środka włożyć złożone połówki jajka. Dodać po cienkim plasterku ogórka, papryki, gałązce koperku. Pozostałe żółtko posiekać, wokół jajek w pomidorach usypać wałeczek.