Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja - 95 kcal
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 987
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4967
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 987
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4967
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek, przekroić wzdłuż na połowę. Żółtka wyjąć. Jedno żółtko odłożyć, pozostałe rozetrzeć, dodać śmietanę i musztardę. Ucierać na gładką masę. Dodać posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Pastą jajeczną wypełnieć połówki białek, złożyć je po dwie. Pomidory umyć, ściąć wierzchy i wydrążyć miąższ. Do środka włożyć złożone połówki jajka. Dodać po cienkim plasterku ogórka, papryki, gałązce koperku. Pozostałe żółtko posiekać, wokół jajek w pomidorach usypać wałeczek.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12394
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 2678