Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja podania jajek na wielkanocny stół .
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 568
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75427
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1607
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 568
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75427
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1607
Składniki
Ugotowane jajka zalać zimną wodą. Aby je szybko obrać, nakryjmy garnek i chwilę potrząsajmy energicznie zawartością . Skorupki popękają i opadną na dno. Każde jajko przekroić na pół i oprószyć solą i pieprzem. Ułożyć na półmisku. Majonez zmieszać z jogurtem i kremem chrzanowym. Można dodać odrobinkę cukru. Szprycą wyciskać na jajka. Udekorować natką pietruszki, drobno posiekanym szczypiorkiem i kawałkami czerwonej papryki oraz kawiorem.