Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska lub śniadanie,z tego co było w lodówce:)
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 113
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 250
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 91
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3326
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 113
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 250
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 91
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3326
Składniki
Ugotowane na twardo jajka przekroić na połówki. Ułożyć na talerzu żółtkami do spodu. Zrobić sos majonezowy. Ogórka pokroić w drobną kostkę. Cebulkę,zielone bąki i koperek posiekać. Do miseczki dać majonez,jogurt ,ogórka,koperek i cebulki. Posolić i popieprzyć do smaku. Wymieszać i wylać na jajka. Udekorować plasterkami rzodkiewki.
Smacznego życzę!