Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie jajka znalazłam na jakimś blogu,przepisu nie było więc zrobiłam to tak jak marynuję grzyby.Z kromką ciemnego chleba z masłem smakuja całkiem dobrze.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 220
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 258
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 158
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 130
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 2177
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 220
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 258
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 158
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 130
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 2177
Składniki
jajka ugotować na twardo,wystudzić i obrać
grzyby oczyścić ,umyć i ugotować,odcedzić
do garnka wlać litr wody,dodać pokrojoną cebulę ,marchew i paprykę,gotować do miękkości warzyw,następnie wlać ocet dodać liście laurowe,kolendrę ,ziele angielskie i grzyby, wszystko doprawić sola i cukrem,gotować jeszcze 10 minut na wolnym ogniu
do słoika wkładać grzyby i jajka (na przemian),wlać gorąca zalewę,zakręcić,słoiki odwrócić do góry dnem,przykryć ręcznikiem i zostawić do wystygnięcia
najlepiej smakują po kilku dniach