Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka pod inną postacią, czyli coś nowego na naszym stole :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1131
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1137
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13160
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1131
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1137
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13160
Składniki
Robiąc wydmuszki pamiętajmy o tym,aby otwór zrobić po szerszej stronie jajka! Wydmuszki z jajek wyparzyć wrzątkiem i zostawić do wysuszenia.
Szynkę pokroić w paseczki i delikatnie włożyć do wydmuszek razem z warzywami,
W wywarze rozpuścić żelatynę i zalać wydmuszki. Odstawić do zastygnięcia a następnie do lodówki
Zdjąć skorupkę obierając tak jak zwykłe jajko .Nie ma problemu ze zdjęciem skorupki.
SMACZNEGO. Wrażenie na gościach gwarantowane :))