Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka pod inną postacią, czyli coś nowego na naszym stole :)
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 94
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4201
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8670
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 94
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4201
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8670
Składniki
Robiąc wydmuszki pamiętajmy o tym,aby otwór zrobić po szerszej stronie jajka! Wydmuszki z jajek wyparzyć wrzątkiem i zostawić do wysuszenia.
Szynkę pokroić w paseczki i delikatnie włożyć do wydmuszek razem z warzywami,
W wywarze rozpuścić żelatynę i zalać wydmuszki. Odstawić do zastygnięcia a następnie do lodówki
Zdjąć skorupkę obierając tak jak zwykłe jajko .Nie ma problemu ze zdjęciem skorupki.
SMACZNEGO. Wrażenie na gościach gwarantowane :))