Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny farsz o chrzanowym smaku,na święta obowiązkowo;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10385
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5984
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12825
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4575
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10385
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5984
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12825
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4575
Składniki
Ugotowane jajka przecinamy na pół, delikatnie wyciągamy z każdego jajka żółtko.
Żółtka umieszczamy w miseczce i rozdrabniamy widelcem.
Do żółtek dodajemy resztę składników i dokładnie mieszamy widelcem lub blenderem.
Masą napełniamy rękaw cukierniczy i napełniamy połówki białek. Można posypać posiekanym szczypiorkiem.