Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste przygotowanie, ale jakie smaczne i zdrowe. Nieodzowna potrawa na biesiadówki ze znajomymi jak również na syte śniadanie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 91
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2149
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 91
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2149
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, chłodzimy, obieramy i kroimy w zdłuż na połówki. Przygotowujemy wielkością odpowiedni półmisek, układamy liście sałaty masłowej, na nią pokrojone połówki jajek. Solimy i pieprzymy. Na każdą połowkę nakładamy majonez, posypujemy pokrojonym szczypiorkiem i serwujemy.