Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste przygotowanie, ale jakie smaczne i zdrowe. Nieodzowna potrawa na biesiadówki ze znajomymi jak również na syte śniadanie.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, chłodzimy, obieramy i kroimy w zdłuż na połówki. Przygotowujemy wielkością odpowiedni półmisek, układamy liście sałaty masłowej, na nią pokrojone połówki jajek. Solimy i pieprzymy. Na każdą połowkę nakładamy majonez, posypujemy pokrojonym szczypiorkiem i serwujemy.