Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka z pieczarkami to moje ulubione jajka faszerowane. Przygotowuję je na święta i nie tylko, są często serwowane na różnych imprezach rodzinnych i okolicznościowych.
garnek, nóż, talerz, widelec, patelnia,
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3521
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 539
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1062
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 131
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3521
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 539
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1062
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 131
Składniki
Jajka ugotować na twardo , gdy przestygną obrać ze skorupek. Przekroić na połówki i wyjąć żółtka. Pieczarki obrać ,zetrzeć na tarce i udusić na oleju. Żółtka rozgnieść widelcem , cebulkę drobniutko posiekać. Połączyć żółtka z pieczarkami i cebulką. Doprawić solą i pieprzem. Otrzymaną masą napełnić białka jajek. Połówki ułożyć na talerzu wyłożonym liśćmi sałaty ( u mnie liście sałaty lodowej). Udekorować majonezem.
Pyszne jajka gotowe do podania.