Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo pyszne można podać na Wigilię na przystawke.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30390
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2255
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30390
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2255
Składniki
jajka ugotawać na twardo , zimne rozciąć na połowe , wydrążyć żółtka, dać do talerza , dodać konserwę rybną troszkę soli i pieprzu do smaku, wydusić widelcem aby powstała jednolita masa. napełnic białka farszem , zrobić majonez : dać do miseczki śmietanę , musztarde, cukier, pieprz, sól, wymieszać dokładnie i polać jajka.