Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 208
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 208
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Składniki
Tuńczyka odsączyć na sicie z zalewy. Jajka ugotować na twardo i ostudzić, następnie przekroić wzdłuż na pół, wyjąć żółtka i przełożyć do miski.
Żółtka rozdrobnić widelcem, dodać tuńczyka, majonez, sól i pieprz i dokładnie wymieszać. Masą faszerować jajka, przed podaniem schłodzić w lodówce.