Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 120
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 580
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 120
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 580
Składniki
Tuńczyka odsączyć na sicie z zalewy. Jajka ugotować na twardo i ostudzić, następnie przekroić wzdłuż na pół, wyjąć żółtka i przełożyć do miski.
Żółtka rozdrobnić widelcem, dodać tuńczyka, majonez, sól i pieprz i dokładnie wymieszać. Masą faszerować jajka, przed podaniem schłodzić w lodówce.