Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne na śniadanie i doskonałe jako przystawka. Najlepiej smakuje z domowym majonezem.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 1624
Ciasteczka są szybkie i łatwe do przygotowania. Są przy tym bardzo pyszne.
Odsłon: 85
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 1624
Ciasteczka są szybkie i łatwe do przygotowania. Są przy tym bardzo pyszne.
Odsłon: 85
Składniki
Jajka po ugotowaniu i ostudzeniu przeciąć nożykiem do dekoracji na dwie równe części. Z każdej połówki ściąć końce by ułożyć je stabilnie na półmisku. Oprószyć solą i pieprzem. Łososia pociąć na równe , niewielkie kawałki i zwinąć w ruloniki. Ułożyć między połówkami jajek. Majonez wymieszać z keczupem , przełożyć do rękawa cukierniczego i wycisnąć rozetki. Udekorować listkami natki.