Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne na śniadanie i doskonałe jako przystawka. Najlepiej smakuje z domowym majonezem.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 50
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10337
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1002
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 50
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10337
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1002
Składniki
Jajka po ugotowaniu i ostudzeniu przeciąć nożykiem do dekoracji na dwie równe części. Z każdej połówki ściąć końce by ułożyć je stabilnie na półmisku. Oprószyć solą i pieprzem. Łososia pociąć na równe , niewielkie kawałki i zwinąć w ruloniki. Ułożyć między połówkami jajek. Majonez wymieszać z keczupem , przełożyć do rękawa cukierniczego i wycisnąć rozetki. Udekorować listkami natki.