Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne na śniadanie i doskonałe jako przystawka. Najlepiej smakuje z domowym majonezem.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5646
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32922
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 86
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5646
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32922
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 86
Składniki
Jajka po ugotowaniu i ostudzeniu przeciąć nożykiem do dekoracji na dwie równe części. Z każdej połówki ściąć końce by ułożyć je stabilnie na półmisku. Oprószyć solą i pieprzem. Łososia pociąć na równe , niewielkie kawałki i zwinąć w ruloniki. Ułożyć między połówkami jajek. Majonez wymieszać z keczupem , przełożyć do rękawa cukierniczego i wycisnąć rozetki. Udekorować listkami natki.