Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22233
Dodano: 09.04.2009
Odsłon: 8977
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Jajka ugotować. Pieczarki pokroić drobniutko, udusić na maśle.
Przekroić jajka na pół, wyjąć żółtka i utrzeć z pieczarkami. Posolić i popieprzyć.
Do białek włożyć farsz (ma przypominać drugą połowę jajka). Zgodnie z przepisem przygotować żelatynę, doprawić "Warzywkiem".
Tężejącą galaretą zalać jajka ułożone na półmisku. Całość przyozdobić majonezem, liśćmi sałaty i natką.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

junisa3 05 marca 2012Zgłoś do usunięcia
Fajny pomysl, mozna wykorzystac w nadchodzace swieta wielkanocne...2 Kto głosował? | Odpowiedz