Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne jajka z farszem, z żółtek i pieczarek. Świetnie się prezentują na wielkanocnym stole. Cieszą oko i podniebienie:)
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 101
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 37
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 35
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 26
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 101
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 37
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 35
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 26
Składniki
Jajka ugotować. Pieczarki pokroić drobniutko, udusić na maśle.
Przekroić jajka na pół, wyjąć żółtka i utrzeć z pieczarkami. Posolić i popieprzyć.
Do białek włożyć farsz (ma przypominać drugą połowę jajka). Zgodnie z przepisem przygotować żelatynę, doprawić "Warzywkiem".
Tężejącą galaretą zalać jajka ułożone na półmisku. Całość przyozdobić majonezem, liśćmi sałaty i natką.