Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne jajka z farszem, z żółtek i pieczarek. Świetnie się prezentują na wielkanocnym stole. Cieszą oko i podniebienie:)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 229
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4920
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4813
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44839
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 460
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 229
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4920
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4813
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44839
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 460
Składniki
Jajka ugotować. Pieczarki pokroić drobniutko, udusić na maśle.
Przekroić jajka na pół, wyjąć żółtka i utrzeć z pieczarkami. Posolić i popieprzyć.
Do białek włożyć farsz (ma przypominać drugą połowę jajka). Zgodnie z przepisem przygotować żelatynę, doprawić "Warzywkiem".
Tężejącą galaretą zalać jajka ułożone na półmisku. Całość przyozdobić majonezem, liśćmi sałaty i natką.