Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne ciasteczka , mieciutkie i delikat w smakudo jesiennej herbaty w zdrowszej wersji.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35702
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6010
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35702
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6010
        
        
                Składniki
Płatki owsiane zblenduj, połącz z pdp, sodą i solą. W misce miksera umieść cukier, masło i masło orzechowe. Miksuj około 5 minut do uzyskania jasnej masy. Dodaj jajo i miksuj jeszcze chwilę. Dodaj pozostałe składniki. Wymieszaj do połączenia. Masę ciasteczkową włóż do lodówki na godzinę. Za pomocą łyżki do lodów nabieraj schłodzone ciasto, dociskając je lekko dłonią i układaj w odstępach na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w 180°C około 15 minut na zloty kolor. Smacznego