Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekany ser który wszyscy uwielbiają. Niezwykle smaczny przepis na jesienny poczęstunek. Prosty i bardzo zdrowy posiłek z gruszką i orzechami.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 850
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 701
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6105
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 644
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4867
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 850
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 701
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6105
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 644
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4867
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Składniki
Bagietkę kroimy na kromeczki. Gruszki obieramy, usuwamy pestki i kroimy w kostkę. Orzechy kroimy na małe kawałki.
Przygotowujemy sos - proporcje na jeden krążek sera. Łyżkę miodu mieszamy z ząbkiem sprasowanego czosnku i szczyptą pieprzu.
Kokilki smarujemy olejem. Na dno wykładamy pokrojoną gruszkę. Do naczynia wkładamy ser, lekko go nacinamy ostrym nożem. Wierzch smarujemy miodowo czosnkowym sosem. Posypujemy pokrojonymi orzechami i pieczemy 12 minut w 180 stopniach z termoobiegiem na środkowej półce piekarnika. Gotowe danie podajemy z pokrojoną bagietką. Smacznego!