Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piorunujący przepis n a smaczną przekąskę.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31051
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3691
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5968
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31051
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3691
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5968
Składniki
Wykonanie: Obrać kabaczek, wydrążyć i zetrzeć na tarce. Cebulę obrać, pokroić w cienkie piórka, zeszklić na oleju, dodać kabaczek i udusić do miękkości Pod koniec zaciągnąć koncentratem pomidorowym, przyprawić od smaku i podawać na zimno do chleba posypaną posiekana natką pietruszki.