Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6447
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114878
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6447
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114878
Składniki
Do osolonego wrzątku wrzucamy różyczki kalafiora i blanszujemy ok 5 min. Odcedzamy. Na rozgrzaną patelnię wsypujemy bułkę tartą i zrumieniamy. Dodajemy masło oraz czosnek i smażymy jeszcze 3 min. dodając sól i pieprz do smaku. Polewamy kalafiora.