Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa przekąska.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99046
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 145
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5093
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13716
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99046
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 145
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5093
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13716
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Składniki
Wykonanie: Kalafior dokładnie oczyścić i ugotować. Roztopić masło i zrumienić migdały na złoty kolor. Polać śmietaną przyprawić solą i pieprzem zagotować i polać ugotowany kalafior.