Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przepyszny smakołyk lub dodatek,chrupiący i aromatyczny ,można podawać z różnymi dodatkami jakie kto lubi:)
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 26723
Jeśli sądziliście, że znacie już wszystkie sposoby na podanie białej kiełbasy...
Odsłon: 324
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 50
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 26723
Jeśli sądziliście, że znacie już wszystkie sposoby na podanie białej kiełbasy...
Odsłon: 324
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 50
Składniki
Umyty kalafior pokroić w plastry grubości 1,5 cm. Patelnię grillową rozgrzać ,plastry kalafiora położyć by przyrumieniły się. Obrucić na drugą stronę ,nabiorą aromatu i miękkości. Na wierzch położyć mały plasterek sera żółtego.
Gotowe plastry kalafiora oblać ketchupem i sosem czosnkowym,który zrobimy z jogurtu ,czosnku,soli i pieprzu:) Zapraszam na wspaniały chrupiący smakołyk:)