Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przepyszny smakołyk lub dodatek,chrupiący i aromatyczny ,można podawać z różnymi dodatkami jakie kto lubi:)
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 154
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1249
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 225
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 154
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1249
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 225
Składniki
Umyty kalafior pokroić w plastry grubości 1,5 cm. Patelnię grillową rozgrzać ,plastry kalafiora położyć by przyrumieniły się. Obrucić na drugą stronę ,nabiorą aromatu i miękkości. Na wierzch położyć mały plasterek sera żółtego.
Gotowe plastry kalafiora oblać ketchupem i sosem czosnkowym,który zrobimy z jogurtu ,czosnku,soli i pieprzu:) Zapraszam na wspaniały chrupiący smakołyk:)