Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przepyszny smakołyk lub dodatek,chrupiący i aromatyczny ,można podawać z różnymi dodatkami jakie kto lubi:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 175
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 201
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 175
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 201
Składniki
Umyty kalafior pokroić w plastry grubości 1,5 cm. Patelnię grillową rozgrzać ,plastry kalafiora położyć by przyrumieniły się. Obrucić na drugą stronę ,nabiorą aromatu i miękkości. Na wierzch położyć mały plasterek sera żółtego.
Gotowe plastry kalafiora oblać ketchupem i sosem czosnkowym,który zrobimy z jogurtu ,czosnku,soli i pieprzu:) Zapraszam na wspaniały chrupiący smakołyk:)