Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapeczki świetnie sprawdzą się jako przystawka na imprezowym stole. Proste i szybkie w przygotowaniu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Pumpernikiel pokroić na kwadratowe kawałki. Miąższ awokado, serek i sok z limonki zmiksować w blenderze lub ugnieść widelcem. Następnie doprawić solą i pieprzem. Przygotowaną pastą smarować kawałki pumpernikla i na każdym z nich położyć plasterek łososia. SMACZNEGO!!!