Do góry

Przekąski Przepis na:

Kanapeczki z pumpernikla z pastą z awokado i łososiem wędzonym

Kanapeczki z pumpernikla z pastą z awokado i łososiem wędzonym

Autor:

Przepisów i artykułów: 25 Ocena: 160

Dodano:

Odsłon: 3038

Kanapeczki świetnie sprawdzą się jako przystawka na imprezowym stole. Proste i szybkie w przygotowaniu.

Składniki

  • pumpernikiel
  • 1 dojrzałe awokado
  • 1 mały serek twarożek śmietankowy
  • sok z połowy limonki
  • sól i pieprz do smaku
  • 100 g wędzonego łososia
> 6 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Pumpernikiel pokroić na kwadratowe kawałki. Miąższ awokado, serek i sok z limonki zmiksować w blenderze lub ugnieść widelcem. Następnie doprawić solą i pieprzem. Przygotowaną pastą smarować kawałki pumpernikla i na każdym z nich położyć plasterek łososia.


    SMACZNEGO!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń