Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Idealna na przekąskę czy kolację :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10320
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5949
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12762
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4529
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10320
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5949
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12762
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4529
Składniki
Plastry sera i baleronu kroimy na paski mniej więcej takie jakiej szerokości mamy cukinię. Na plastry cukinii kładziemy paseczki sera, następnie paseczki baleronu i znowu paseczki sera, układamy paseczki papryki. Posypujemy przyprawą. Wkładamy do rozgrzanego do 180 stopni C piekarnika na ok. 10 min. Smacznego!