Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca kanapka na ciepło. Smaczna i kaloryczna.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118074
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8406
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3117
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2131
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1542
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118074
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8406
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3117
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2131
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1542
Składniki
Bułki kroimy na pół, smarujemy masłem i podpiekamy na suchej patelni. Plastry boczku (2 na jedną kanapkę) smażymy na odrobinie oleju na bekon. Jajka smażymy do ścięcia się białka, tak aby żółtko było płynne.
Na połowie bułki układamy plastry awokado i pomidora, przykrywamy je bekonem. Następnie układamy mozarellę i przykrywamy gorącym jajkiem.
Podajemy na ciepło. Jeżeli wolimy pikantną wersję to na samą górę kanapki można położyć ostre papryczki.