Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca kanapka na ciepło. Smaczna i kaloryczna.
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 48
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 113
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 57
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 57
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2948
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 48
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 113
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 57
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 57
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2948
Składniki
Bułki kroimy na pół, smarujemy masłem i podpiekamy na suchej patelni. Plastry boczku (2 na jedną kanapkę) smażymy na odrobinie oleju na bekon. Jajka smażymy do ścięcia się białka, tak aby żółtko było płynne.
Na połowie bułki układamy plastry awokado i pomidora, przykrywamy je bekonem. Następnie układamy mozarellę i przykrywamy gorącym jajkiem.
Podajemy na ciepło. Jeżeli wolimy pikantną wersję to na samą górę kanapki można położyć ostre papryczki.