Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca kanapka na ciepło. Smaczna i kaloryczna.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6094
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 150
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6094
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 150
Składniki
Bułki kroimy na pół, smarujemy masłem i podpiekamy na suchej patelni. Plastry boczku (2 na jedną kanapkę) smażymy na odrobinie oleju na bekon. Jajka smażymy do ścięcia się białka, tak aby żółtko było płynne.
Na połowie bułki układamy plastry awokado i pomidora, przykrywamy je bekonem. Następnie układamy mozarellę i przykrywamy gorącym jajkiem.
Podajemy na ciepło. Jeżeli wolimy pikantną wersję to na samą górę kanapki można położyć ostre papryczki.