Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastepna prozycja genialnej fuzji koziego sera z figami i wloskimi orzechami karmelizowanymi w miodzie. Niepowtarzalny smak.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 89
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 65
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 89
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 65
Składniki
Pokrojone kromki pieczywa podpiec w tosterze lub na patelni bez tluszczu. Chrupiace i cieple pieczywo wysmarowac oliwa i czosnkiem. Figi umyc i pokroic w plastry, orzechy prazyc bez tluszczu na patelni, nastepnie dodac miód i karamelizowac jeszcze przez chwile. Kromki chleba posmarowac kozim serem, ulozyc na nim plasterki fig i karmelizowane orzechy.
Przed podaniem mozna jeszcze polac miodem i ozdobic swiezymi ziolami.