Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastepna prozycja genialnej fuzji koziego sera z figami i wloskimi orzechami karmelizowanymi w miodzie. Niepowtarzalny smak.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 738
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22777
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15152
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4865
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45517
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 738
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22777
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15152
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4865
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45517
Składniki
Pokrojone kromki pieczywa podpiec w tosterze lub na patelni bez tluszczu. Chrupiace i cieple pieczywo wysmarowac oliwa i czosnkiem. Figi umyc i pokroic w plastry, orzechy prazyc bez tluszczu na patelni, nastepnie dodac miód i karamelizowac jeszcze przez chwile. Kromki chleba posmarowac kozim serem, ulozyc na nim plasterki fig i karmelizowane orzechy.
Przed podaniem mozna jeszcze polac miodem i ozdobic swiezymi ziolami.