Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna kanapka, którą stworzyłam z "resztek" z obiadku:)
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 193
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 170
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 193
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 170
Składniki
Wszystkie składniki surówki kroimy, mieszamy i odstawiamy, żeby się przegryzły. W tym czasie przygotowujemy podstawę grzanek.
Skibeczki chleba smarujemy masłem, na to kładziemy plaster sera. Wkładamy do piekarnika, żeby się powolutku opiekały.
Mięso kroimy w paski i podsmażamy na patelni.
Na upieczone grzanki wykładamy mięso i na wierzch surówkę.