Do góry

Przekąski Przepis na:

Kanapkowa pasta jajeczna z tuńczykiem

Kanapkowa pasta jajeczna z tuńczykiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 115 Ocena: 2271

Dodano:

Odsłon: 1914

idealna do śniadaniowych kanapek

Składniki

  • jajka - 6 szt.
  • tuńczyk w oleju - 2 puszki (po 160 g)
  • oliwki czarne drylowane - 1 słoiczek (150 g)
  • majonez - 2-3 łyżki
  • sól, pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kanapkowa pasta jajeczna z tuńczykiem

Przygotowanie

  1. jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach

  2. tuńczyka odsączamy z oleju i przekładamy do jajek

  3. oliwki odsączamy dokładnie z zalewy, kroimy w plasterki i dorzucamy do jajek i tuńczyka

  4. teraz dodajemy majonez, sól i pieprz, całość dokładnie mieszamy i gotowe, smacznego ;-)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

GREGORHSPEED 2 dni temu Taka pasta nie tylko na kanapki. Szamałbym samą łychą ;)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń