Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna do śniadaniowych kanapek
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10406
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12849
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10406
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12849
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Składniki
jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach
tuńczyka odsączamy z oleju i przekładamy do jajek
oliwki odsączamy dokładnie z zalewy, kroimy w plasterki i dorzucamy do jajek i tuńczyka
teraz dodajemy majonez, sól i pieprz, całość dokładnie mieszamy i gotowe, smacznego ;-)